Kurs og høsthobby

Forrige helg inneholdt hobby for alt det var verdt. Lørdag og søndag var det nemlig scrappekurs på Lørenskog. Hurra! Hadde det så moro i fjor, så jeg gledet meg masse til dette kurset. Møtte igjen de samme fra i fjor, i tillegg til noen nye. Kjempekoselig.

Vi fikk lage en settekasse i papir, som kursholderen Marianne hadde lært på kurs med Tim Holtz, heldiggrisen! Jeg vil og på kurs med han… 😉

Min settekasse ble ikke ferdig på kurs, siden jeg hadde lagt igjen en god del av småstæsjet mitt hjemme, typisk meg. Denne helgen fikk jeg endelig tid til å lage den ferdig, og den ble slik:

Fikk tilogmed autografen til Marianne..! ^_^

Utenom settekassen lærte vi også noen teknikker. Vi lagde blant annet eget mønserark:

Jeg brukte mange ulike stempler i ulike farger kun for å teste ut. Det var jo det som var meningen, eller hva? ^_^ Ellers fikk jeg prøve Distress Stain. De var moro å jobbe med. Har fått kjøpt meg noen sånne selv, så de blir nok utforsket videre. Et eksempel på bruk av de:

Vi lagde også noen tags som ser ut som metall. Skikkelig moro! Dette kommer jeg helt klart til å fortsette med!

Utenom kurs fikk jeg også strikket litt. Lua jeg startet på i våres er nå helt ferdig, og jeg har begynt på skjerf i samme stil. Etterhvert kommer nok vottene også.

I tillegg til skjerfet har jeg begynt på et helt herlig pledd, som jeg fikk oppskriften på av svigermor. Gleder meg til å komme ordentlig i gang med det. Føles litt rart å strikke det, siden jeg bruker pinner nr 15 (!). Men blir nok vant til de etterhvert. Gleder meg til å krype under pleddet i høst, for dette blir mykt og varmt. ♥

Godt å være igang med litt hobby igjen. Nå er jo tiden her når høsten kommer krypende.

Og et tips helt til slutt: Jeg var innom den nye butikken til min svigerinne Nina, Me and My Colors i Lillestrøm, forrige lørdag. De hadde første åpningsdag da, og det var ordentlig moro å ta en titt. De fører ulike typer maling, og det meste du kan trenge til å male, tegne og slike ting. Virkelig verdt et besøk. Du kan også besøke Me and My Colors på Facebook og finne ut mer om de der. Så ta dere en tur, både på nett og i butikk!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Diverse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s